Despre usi-masive.ro

WOOD DOOR PRODUCTIONS VIG
Cu o bogată experiență în domeniul ușilor de interior și exterior, în special al ușilor din lemn masiv, pe care, de-a lungul timpului, am încercat să le îmbunătățim atât din punct de vedere tehnologic cât și calitativ. Suntem în permanență preocupați de îmbunătățirea serviciilor noastre și vă stăm la dispoziție cu personal instruit în consilierea clienților, atât în pregătirea golurilor de zid, cât și în găsirea soluției pentru satisfacerea fiecărui client.

Firma oferă o varietate de modele, culori și marimi pentru orice necesitate din casa oricărui client. Ușile sunt gândite să se integreze cu celelalte materiale din lemn, din locuința fiecăruia. Ușile și ferestrele reprezintă principala suprafață deficitară de izolare termică și fonică.

Pentru o izolare superioară vă punem la dispoziție uși de exterior și ferestre simple sau oscilobatante, toate dotate cu geam termopan de ultimă generație și realizate cu cele mai performante utilaje în domeniu. Ceea ce ne caracterizează pe noi este pasiunea pentru lemn.

Din această pasiune vă oferim produse realizate integral din lemn masiv și lemn stratificat, produse a căror valoare este sporită de finisaje deosebite, realizate cu mare atenție. Datorită acestei pasiuni, putem să vă oferim produse de calitate ce rezistă și iși multiplică valoarea peste generații.

Pentru finisaje se folosesc lacuri ecologice pe bază de apă și poliuretanice în orice nuanță dorită (pin, castan, mahon, nuc, wenge, alb, palisandru, ebonit, olive, stejar, cireș, etc). Ușile și ferestrele sunt prevăzute cu feronerie și garnitură de etanșare de bună calitate. Acestea nu constituie întregul nostru portofoliu de uși și ferestre, ci sunt reprezentative pentru capacitățile noastre de producție.

George Vasile, Administrator

LIVRARI IN TOATA TARA

Oferim livrare oriunde in tara a produselor in termen de 15 – 60 zile

 

quality-control

CALITATE GARANTATA

Datorita faptului ca suntem direct producatori ai produselor putem oferi garantia calitatii.

unnamed

MATERIALE NATURALE

Folosim doar lemn masiv cu proprietati inalte de izolare termica si fonica, cu aspect elegant,

call-center

CONSULTANTA TELEFONICA

Va stam la dispozitie telefonic pentru a va oferi toate informatiile necesare si pentru a prelua comenzile

Produse din lemn masiv

De 15 ani cream produse din lemn stratificat. Cunostintele noastre despre prelucrarea si stratificarea lemnului se vad in fiecare produs care paraseste portile fabricii.
usiexterior

Usi de exterior

Fabricate integral de la profil la produsul finit, totul este asamblat pe linia proprie de productie.

usiinterior

Usi de interior

De la lemn la profil si apoi la usa, tot procesul de fabricatie este 100% ecologic.

ferestre

Ferestre

Pe langa confort si eleganta, ferestrele din lemn au un grad ridicat de izolatie termica si fonica.

dulap

Mobilier

Produs exclusiv la comanda, inseamna ca avem flexibilitate pentru ca tu sa iti poti realiza spatiul ideal pentru locuit.

Firma Wood Doors Productions VIG  asigură masuratorile, consultanța, transportul și montajul acestora la domicilul clientului.

 

1611426